Als je zelf fotografeert, dan kijk je ook naar het werk van andere; ik kan genieten van mooi en sprekend beeld, zoals bijvoorbeeld van Ed van der Elsken of Anton Corbijn. Maar ook kijk ik elke dag nieuwsgierig naar de beelden van journalistieke fotografen zoals Freek van den Bergh en Klaas Jan van der Weij. Maar ook onze Amersfoortse Bram Patreaus. Zij weten een sprekend verhaal te vangen in een esthetisch fraai beeld. Dat vind ik mooi, dat wil ik ook. 
In de afgelopen tien jaar heb ik mezelf ontwikkeld als zelfstandig fotograaf en ben vooral actief als journalistiek en documentair fotograaf. Ik lever bijna dagelijks beelden aan AD - Amersfoortse Courant en aan De Stad Amersfoort en bij gelegenheid ook aan andere kranten en magazines. 
Wil je meer weten over mijn werk of, wie weet, wil je het hebben over een mogelijke opdracht, stuur mij een berichtje via de contactpagina. 
Mijn autonome werk heeft veelal ook het karakter van documentaire fotografie, waarbij ik dat graag in projectverband organiseer met anderen.  Recente projecten zijn: het creëren van het boek 'Tegen de Stroom in' over ondernemende pioniers die het Eemhavengebied in Amersfoort een nieuw elan hebben gegeven (in samenwerking met ontwerpster Ingrid Philomeen en journalist Arjan Klaver), en een fotoproject over de voormalige ziekenhuizen in Amersfoort (fotocollectief CoCoNuts, samen met  fotografen Cees de Vries en Nico Brons). 
Naast mijn fotografie geef ik ook cursussen en workshops over fotografie en over fotobewerken met Lichtroom. Op mijn blog-site vind je daarover meer informatie. 
Opdrachten en publicaties, onder andere: 
- De Stad Amersfoort van BDU Uitgeverijen
- AD Amersfoortse Courant
- de Tribune van de Socialistische Partij Nederland
- Kunsthal KAdE
- Gemeente Aemersfoort
- Archief Eemland
- Met het Oog op Amersfoort (jaarlijks fotoboek)
- het boek Tegen de Stroom in
- diverse kranten en magazines. 
Tentoonstellingen, recentelijk:
- Fluidity - The Instagram series - Coelhorst Art Event 2019
- 'Kunst maken op de tast' over slechtziende kunstenaars; Joriskerk Amersfoort
- 'De Elite grijpt de Macht' in FOTOexpo202
- 'Meanderende Herinneringen' tijdens Amersfoort Fotostad 2016
- 'Muziek' in Grand Café Vyssotski
- Lekkers van de Markt tijdens Amersfoort Fotostad 2014

Bank ING: NL38 INGB 0006719302 
KvK: 60756411
BTW-id: NL001206980B89

Terug naar boven